ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 

 Πώς να αποκτήσεις Συνήθειες Επιτυχίας που
Σε οδηγούν στο Στόχο σου
!


Ο  μηχανισμός για να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις ονομάζεται "Μικρή Συνήθεια"!
Τα 3 Βήματα Μύησης στην Επιστήμη της Επιτυχίας!

ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Υπόσχομαι, ότι μετά την πρωτοχρονιά:
Θα χάσω βάρος ... θα αυξήσω το εισόδημά μου ... θα πάρω το Proficiency! 

 

Το προηγούμενο άρθρο "Η Επιστήμη των Υποσχέσεων ... και Γιατί το 87% ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ να τις Τηρήσει" προκάλεσε ένα νέο ερώτημα:   

 

Τι ακριβώς σημαίνει "ΜΙΚΡΗ" συνήθεια Επιτυχίας; 

 

Ας δούμε μερικά παραδείγματα:

Υπόσχεση: Θα κόψω το κάπνισμα
ΜΙΚΡΗ συνήθεια που σε οδηγεί στο Στόχο σου: Κόψε ΜΟΝΟ αυτό το 1 τσιγάρο, που καπνίζεις κάθε πρωί με τον πρωινό σου καφέ. 

 

Υπόσχεση: Θα χάσω βάρος→ΜΙΚΡΗ συνήθεια που σε οδηγεί στο Στόχο σου: Αντικατέστησε ΜΟΝΟ 1 μερίδα γλυκού, με 1 μήλο.

 

Υπόσχεση: Θα αυξήσω το εισόδημά μου μέσω του Ιντερνετ ΜΙΚΡΗ συνήθεια που σε οδηγεί στο Στόχο σου: Ολοκλήρωσε 1 ΜΟΝΟ άσκηση, από τον Οδηγό Δημιουργίας του ΔΙΚΟΥ σου Κερδοφόρου Site

 

Υπόσχεση: Θα γίνω καθηγητής αγγλικών, αποκτώντας το Proficiency ΜΙΚΡΗ συνήθεια που σε οδηγεί στο Στόχο σου: Μάθε τις χρήσεις 2 χρόνων γραμματικής, μελετώντας ΜΟΝΟ 1 κεφάλαιο γραμματικής

 

Το "σπάσιμο" κάθε υπόσχεσης σε μικρά κομματάκια, σε βοηθά να ανακαλύψεις την μικρότερη δυνατή συνήθεια που μπορείς να αποκτήσεις άμεσα. 

 

Η πιθανότητα να πετύχεις τον στόχο που συνδέεται με την υπόσχεσή σου, είναι 50% μεγαλύτερη από το να διατυπώνεις ασαφείς προσδοκίες. 


Σου θυμίζω, ότι η αποτυχία μας να τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας, είναι ότι ο "απροπόνητος" εγκέφαλος δεν αντέχει να σηκώσει μεγάλα Γνωστικά Φορτία. 

 
Η πρόσθεση κάθε ΜΙΚΡΗΣ συνήθειας που σε οδηγεί στον στόχο σου, είναι η "μυϊκή επιβάρυνση", που επιτρέπει στον εγκέφαλό σου, να αυξήσει την δύναμη της θέλησης, χωρίς να "καεί" (ο εγκέφαλος). 
 

Προπόνηση Μυαλού Το κλειδί για να πετύχεις τον στόχο σου, είναι η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ του εγκεφάλου σου, με σταδιακή αύξηση της "μυϊκής επιβάρυνσης"!

 

 3 Βήματα για να μετατρέψεις την υπόσχεσή σου, στο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ που θέλεις!

 

1. Επέλεξε ΜΟΝΟ μια (ή δύο το πολύ) υπόσχεση-στόχο

Ο Προφέσσορας
 Shiv, στο Πανεπιστήμιο του Stanford, ανακάλυψε ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν αντέχει να διαχειριστεί, μια μεγάλη ζήτηση δύναμης της θέλησης. 

 

Άρα είναι πολύ πιο πρακτικό, να επιλέξεις 1 ή 2 ΜΟΝΟ υποσχέσεις και να εργαστείς σταδιακά, για να πετύχεις τον στόχο σου. 

 

2. Μάθε να αποκτάς ΜΙΚΡΕΣ συνήθειες, ξεκινώντας με μικροσκοπικά βήματα 

 

Μόλις επιλέξεις την υπόσχεση-στόχο, σπάσε την σε όσο πιο μικροσκοπικά κομμάτια, μπορείς. 

 

Αν η υπόσχεσή σου, λέει για παράδειγμα, "θα αρχίσω γυμναστήριο", τότε μετέτρεψέ τη σε συνήθεια, που δεν υπερβαίνει τα δέκα λεπτά, όταν ξεκινάς την εξάσκηση.

Το "Χρυσωρυχείο του Ιντερνετ", είναι κλασική μέθοδος αύξησης εισοδήματος, με διαδικασία απόκτησης "Μικρών Συνηθειών".

Για παράδειγμα, το πρώτο κεφάλαιο, σκοπεύει να σου διδάξει την ΜΙΚΡΗ συνήθεια συμπεριφοράς, στο να κατανοείς τι ακριβώς ψάχνει ο καταναλωτής στο Ιντερνετ, για να του το προσφέρεις!

Αυτή η μικρή συνήθεια, είναι απλά ένα συστατικό του ολοκληρωμένου συστήματος οικονομικής επιτυχίας μέσω Ιντερνετ, που περιλαμβάνει πάνω από 100 ασκήσεις συνήθειας για να αυξήσεις το εισόδημά σου. 

 

3. Γίνε εσύ ο "υπεύθυνος" για την απόκτηση της μικρής συνήθειας. Γράψε την υπόσχεσή σου κι ενημέρωσε τους δικούς σου ανθρώπους, για το ΕΓΓΡΑΦΟ κείμενο. 

 

Οι αναγνώστες του βιβλίου «Μπορείς κι ΕΣΥ να περάσεις τις εξετάσεις του LOWER (Michigan /TOEIC /ESB /PTE /Κρατικό) … αν ξέρεις πώς ν’ αποφύγεις τα 14 λάθη που οδηγούν στην αποτυχία  χιλιάδων εξεταζόμενων » ξέρουν ότι οι μαθητές μου υποχρεώνονται να υπογράψουν και να ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ τις υποσχέσεις που περιέχει το βιβλίο αυτό. 

 

Μια τέτοια υπόσχεση είναι για παράδειγμα:  

 

«Από αυτήν τη στιγμή, ΕΠΙΘΥΜΩ να επιτύχω στις εξετάσεις Αγγλικής (ή άλλες). Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι άνθρωποι του περιβάλλοντος μου, πιθανόν, συμμαθητές μου ή γνωστοί δεν θα δουν θετικά την υπερπροσπάθειά μου και ίσως να κάνουν το παν να σιγουρέψουν την αποτυχία μου.

‘Όμως, δεν σκοπεύω να τους αφήσω να με τραβήξουν προς το επίπεδό τους. Θα κάνω τα ΠΑΝΤΑ για να αναπτύξω την επιθυμία αυτή …  τώρα ΞΕΡΩ ότι η επιθυμία δεν είναι απλά μια λέξη, είναι ΔΡΑΣΗ ... κι είναι το συστηματικό διάβασμα που θα κάνω καθημερινά από δω και πέρα!» 

Υπογραφή: ___________________________________   Ημερομηνία:___________ 

 

Εκτός από την απόκτηση μιας νέας ΩΦΕΛΙΜΗΣ συνήθειας που σε οδηγεί στο στόχο σου, η έγγραφη υπόσχεση, εμπεριέχει κι ένα επίσης χρήσιμο συστατικό … βελτιώνει την γενική σου διάθεση! 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Η δύναμη της θέλησης δεν είναι κληρονομική … αποκτάται με την εκπαίδευση της επιτυχίας! 


Η επιστήμη της επιτυχίας, είναι ένας διεπιστημονικός κλάδος, που αγνοείται από τα παραδοσιακά σχολικά συστήματα όλου του πλανήτη … για πολλούς και διάφορους λόγους. 

 

Παρά την προσπάθεια της αφελέστατης και ανυπόστατης θεωρίας των "ζώδιων", η δύναμη της θέλησης δεν οφείλεται ούτε σε κληρονομικότητα, ούτε φυσικά στο (ανύπαρκτο) ζωδιακό σου πεπρωμένο. 

 

Είναι προϊόν συνεχούς εξάσκησης του μυαλού, με συγκεκριμένη μεθοδολογία, που περιλαμβάνει την Στοχοθέτηση, την ανάλυση της πορείας προς το στόχο, και τις ΑΣΚΗΣΕΙΣ, που σε ωθούν να δράσεις.

Όπως οι δικέφαλοί σου χρειάζονται εξάσκηση για να μεγαλώσουν, έτσι ακριβώς και ο προμετωπιαίος φλοιός του εγκεφάλου, απαιτεί "πνευματική γυμναστική", για να δυναμώσει.

 

Το κλειδί της επιτυχίας, είναι να αρχίσεις με ασκήσεις μικρής έντασης, που θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις τις νέες συνήθειες που σε οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα-στόχο.

Η "άσκηση" σημαίνει εξ ορισμού την εκ μέρους σου ΔΡΑΣΗ.

Μόνο αν δράσεις θα γευτείς το αποτέλεσμα ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ που επιδιώκεις.
 


 Καλή Χρονιά!

Γιώργος Δροσουλάκης


 

 

 


 Δωρεάν η-Περιοδικό

  Προσωπική Επιτυχία 
 
  Ζήτησε την ΔΩΡΕΑΝ
σου Συδρομή ΕΔΩ 
 

Εξετάσεις Lower


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ LOWER

Πέρασε κι ΕΣΥ, το TOEIC,
το FCE, το Michigan
ή το Κρατικό κι απόκτησε την πιστοποίηση γλωσσομάθειας! Πάτησε
 
 ΕΔΩ


Το
 Χρυσωρυχείο
του Ιnternet!

ΒΙΒΛΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
 

Αν θέλεις κι ΕΣΥ ν' αυξήσεις το εισόδημά σου από το Internet
πάτησε
    ΕΔΩ Προετοιμασία 
Proficiency για ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΥΣ!

Proficiency ECPE

με ανάλυση όλων των ασκήσεων στα Ελληνικά! 

Καθηγητής Αγγλικών

Γίνε Καθηγητής Αγγλικών ξεκινώντας από ΕΔΩ