ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 


Πώς
να Βρεις & να Διατηρήσεις
μια Καλοπληρωμένη Δουλειά!
 

Το παρακάτω άρθρο ΔΕΝ γράφτηκε για σένα αν ψάχνεις δουλειά με ρουσφέτι, αργομισθία στο δημόσιο. (Δεν υπονοώ σε καμιά περίπτωση ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο τομέα είναι αργόμισθοι).

   Ψάχνω για δουλειά ... όμως, το μεγάλο δίλλημα που καλείσαι ν' απαντήσεις είναι:

Εργοδότης ή εργαζόμενος; 

 Απάντηση: Εξαρτάται ...

Αν έχεις ως στόχο να αποκτήσεις οικονομική ανεξαρτησία μέσω της δουλειάς σου, θα σου έλεγα με όλη μου τη δύναμη να προσανατολιστείς προς το ελεύθερο επάγγελμα.

Επειδή όμως η επιχειρηματική επιτυχία είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας, θα σου συνιστούσα για αρχή να ξεκινήσεις ως εργαζόμενος. 

 Η εμπειρία που θα αποκομίσεις είναι ανεκτίμητη με όποια δουλειά κι αν ασχοληθείς.

Αν αποδειχθείς ικανός στο πεδίο της μάχης στην ελεύθερη αγορά, τότε φυσικά το επόμενο βήμα σου είναι να ξεκινήσεις τη δική σου δουλειά μέσω μιας μικρής επιχείρησης (επιχείρηση θεωρώ οποιαδήποτε νόμιμη δραστηριότητα, που αποσκοπεί στο οικονομικό κέρδος με κίνδυνο του επαγγελματία... από κομμωτήριο μέχρι ιατρείο).

   Εδώ θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αποδοχές ενός τυπικά εργαζομένου υπερβαίνουν κατά πολύ το εισόδημα ενός ελεύθερου επαγγελματία.

   Σκέψου για παράδειγμα, ένα ακριβοπληρωμένο προπονητή καλαθοσφαίρισης... φαντάσου ένα Super-Star... ας πούμε το Γιάννη Ιωαννίδη. Τυπικά ήταν εργαζόμενος... οι ομάδες στις οποίες εργάστηκε δεν του ανήκαν... υπήρχε μεγάλη πιθανότητα μετά τη λήξη του συμβολαίου του να μη συνεργαστεί ξανά με τον εργοδότη Καλαθοσφαιριστική Ανώνυμη Εταιρία. Οι αποδοχές του όμως είναι ζηλευτές από τους περισσότερους θα έλεγα ελεύθερους επαγγελματίες όλων των κατηγοριών στην Ελληνική αγορά.

   Έτυχε να συναντήσω τον παραπάνω προπονητή στα πρώτα βήματα της καριέρας του... στη γειτονιά μου... εργάστηκε στον τοπικό Εργοτέλη ... ο "μπασκετικός" Εργοτέλης μάλλον σου είναι άγνωστος. 

Η επιτυχία στη δουλειά σου είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας σου και των προσωπικών σου ικανοτήτων

Θέλω να καταλήξω στο γεγονός, ότι ο ακριβοπληρωμένος Super-Star ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην κυριολεξία από το μηδέν.

Από μια τοπική ομάδα... που παρά την τεράστια κοινωνική της προσφορά στα παιδιά της περιοχής, δεν είχε τις δυνατότητες να προσφέρει δουλειά καριέρας σε ένα φιλόδοξο προπονητή.

Κι όμως ο Γιάννης τα κατάφερε... σε ένα τρομερά ανταγωνιστικό και ψυχοφθόρο χώρο, όπου το μέσο και η περιουσία του μπαμπά δεν βοηθάνε καθόλου. Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα των προσωπικών σου ικανοτήτων.

Εδώ ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβεις ότι στην πορεία για την επαγγελματική σου καταξίωση, ΟΛΑ εξαρτώνται κυρίως από ΣΕΝΑ... από τις δικές σου προσπάθειες κατά κύριο λόγο!

   Και ίσως ο Γιάννης Ιωαννίδης να είναι από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες λόγω της δημοσιότητας που έχει το μπάσκετ. Αναρωτήθηκες όμως, πόσα στελέχη, σε διαφορετικούς τομείς, διαπρέπουν οικονομικά;

Και τι είναι αυτό που κάνει τον διευθύνωντα σύμβουλο σε μια πολυεθνική επιχείρηση τόσο περιζήτητο και ακριβοπληρωμένο σε σχέση με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στην ίδια επιχείρηση;

   Η εργατικότητά τους;... Ναι, είναι απαραίτητο στοιχείο. Ο τεμπέλης δεν έχει προοπτική να διατηρήσει τη δουλειά του. Αλλά φτάνει η εργατικότητα μόνο;... Προφανώς όχι. 

Πώς το ξέρω; Αμέτρητοι σκληρά εργαζόμενοι επαγγελματίες τελειώνουν την εργατική τους ζωή χωρίς ποτέ να φτάσουν τις αποδοχές τους σε επίπεδο που να ανταμείβουν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής. Και περιορίζονται στη σύνταξη του Δημοσίου ασφαλιστικού φορέα τους, που μόνο ασφάλεια δεν εμπνέει... Μάλλον ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

  3 απαράβατοι κανόνες για σένα που ψάχνεις για μια καλή δουλειά

Ποια είναι λοιπόν τα κοινά σημεία που έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι επιτυχημένοι επαγγελματίες; Η έρευνα (συμπεριλαμβανομένης και βιβλιογραφίας) που έκανα, μου αποκάλυψε τα εξής:

- Όλοι είχαν ξεκάθαρους και συγκεκριμένους στόχους για τη ζωή τους

 

- Υιοθέτησαν και καλλιέργησαν μια πελατοκεντρική νοοτροπία στις σχέσεις τους με τους εργοδότες τους και τους πελάτες των εργοδοτών τους.

 

- Δεν σταμάτησαν ποτέ να επιμορφώνονται στην επαγγελματική ειδικότητα τους, να αυτοβελτιώνονται ατομικά και να καλλιεργούν όλους τους τομείς της προσωπικότητάς τους.

 

Ερώτηση εργασίας: Ακολουθείς κι εσύ τους παραπάνω κανόνες;

Αν όχι, γιατί όχι;

Ψάχνεις μια καλοπληρωμένη δουλειά, αλλά δεν ξέρεις από που ν' αρχίσεις στο νέο περιβάλλον της εφαδρείας και των απολύσεων;

1η Λύση: Αν έχεις το Lower, κάνε την επένδυσή σου να αποδώσει!
Γίνε επαγγελματίας καθηγητής αγγλικών, με το Proficiency! 

... αν θέλεις να προετοιμαστείς οικονομικά για το Proficiency,
οργάνωσα το
 ΜΟΝΑΔΙΚΟ
 
Course Προετοιμασίας Proficiency για ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΥΣ! ...
με ανάλυση όλων των ασκήσεων στα Ελληνικά! 
 

Mini ECPE Listening TEST Proficiency ECPE

Λάθη ECPE

 
Ολοκληρωμένο
On-Line Πρόγραμμα
Προετοιμασίας
! 

Full ECPE Tests

Το πλήρες πρόγραμμα σου προσφέρεται μέσω των 4 βιβλίων,
 2 cd, 1 DVD και 18 αναλυτικών ΕΝΟΤΗΤΩΝ εντός του συμπληρωματικού
site
 με την ανάλυση όλων των ασκήσεων, διορθωμένες εκθέσεις και τεστ λεξιλογίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, πάτησε
ΕΔΩ 

2η Λύση: Ξεκίνησε κι ΕΣΥ την δική σου δραστηριότητα με βάση το Internet!

Δημιούργησε τις επαγγελματικές σου ιστοσελίδες σου χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία! Τώρα υπάρχουν οι απαντήσεις που ψάχνεις!

 

ΒΙΒΛΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


Αύξησε
 το εισόδημά σου μέσω του Διαδικτύου, ακολουθώντας τα αναλυτικά βήματα του βιβλίου «Μπορείς κι ΕΣΥ ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου χρησιμοποιώντας το χρυσωρυχείο του Ιντερνετ ... όποια δουλειά κι αν κάνεις!»


Για να αυξήσεις τα κέρδη σου με τα προγράμματα Affiliate στην πάτησε ΕΔΩ

 

 


 Δωρεάν η-Περιοδικό

  Προσωπική Επιτυχία 
 
  Ζήτησε την ΔΩΡΕΑΝ
σου Συδρομή ΕΔΩ 
 

Εξετάσεις Lower


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ LOWER

Πέρασε κι ΕΣΥ, το TOEIC,
το FCE, το Michigan
ή το Κρατικό κι απόκτησε την πιστοποίηση γλωσσομάθειας! Πάτησε
 
 ΕΔΩ


Το
 Χρυσωρυχείο
του Ιnternet!

ΒΙΒΛΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
 

Αν θέλεις κι ΕΣΥ ν' αυξήσεις το εισόδημά σου από το Internet
πάτησε
    ΕΔΩ Προετοιμασία 
Proficiency για ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΥΣ!

Proficiency ECPE

με ανάλυση όλων των ασκήσεων στα Ελληνικά! 

Καθηγητής Αγγλικών

Γίνε Καθηγητής Αγγλικών ξεκινώντας από ΕΔΩ